1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 27 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Kering Teri Kacang
gedroogde visjes met pinda's
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 theel, asem
2 eetl. water
150 gr gedroogd visjes (ikan teri)
200 gr pinda's
2 theel gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm laos

Taburan:
garnering:
3 rode lomboks

Cara mambuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de asem door het water. Ontpit de lomboks en snijd deze in reepjes. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak hierin afzonderlijk de pinda's en de vis. Laat deze daarna goed uitlekken. Giet de olie op een paar eetlepels na uit de wok/wadjan en fruit hierin de reepjes lomboks voor 2 minuten en laat deze daarna uitlekken. Fruit in de wok/wadjan vervolgens de boemboe voor 3 minuten en voeg dan de palmsuiker, het zout en het asemwater toe en bak dit nog 3 minuten. Dan de vis en de pinda's weer toevoegen en het geheel nog 3 minuten laten bakken. Garneer met de gefruite lomboks
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35980570