banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Pokcoy Tumis Udang - roerbak van paksoy en garnalen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pokcoy Tumis Udang
roerbak van paksoy en garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr baby paksoy
100 gr grote garnalen, gepeld
1 wortel
1.2 ui
3 teentjes knoflook
2 eetl oestersaus
1/2 theel angciu / mirin / rijstwijn
1/4 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
1 theel maizena opgelost in 1 eetl water
10 kwarteleitjes, zacht gekookt en gepeld
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de wortel in schuine plakjes, de ui in reepjes en hak de knoflook fijn. Was de paksoy en snijd de harde steel eraf.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg de garnalen en de wortel toe en bak deze voor 1 minuut. Dan de paksoy toevoegen en meng alles goed. Vervolgens, de oestersaus, de angciu, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen gevolgd door het water. Bind de saus met de maizena en als het begint te borrelen voeg dan de eieren toe en meng alles voorzichtig door elkaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 272 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38873378