banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pokcoy Tumis Udang - roerbak van paksoy en garnalen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pokcoy Tumis Udang
roerbak van paksoy en garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr baby paksoy
100 gr grote garnalen, gepeld
1 wortel
1.2 ui
3 teentjes knoflook
2 eetl oestersaus
1/2 theel angciu / mirin / rijstwijn
1/4 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
1 theel maizena opgelost in 1 eetl water
10 kwarteleitjes, zacht gekookt en gepeld
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de wortel in schuine plakjes, de ui in reepjes en hak de knoflook fijn. Was de paksoy en snijd de harde steel eraf.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg de garnalen en de wortel toe en bak deze voor 1 minuut. Dan de paksoy toevoegen en meng alles goed. Vervolgens, de oestersaus, de angciu, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen gevolgd door het water. Bind de saus met de maizena en als het begint te borrelen voeg dan de eieren toe en meng alles voorzichtig door elkaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668062