logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pokcoy Tumis Udang
roerbak van paksoy en garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr baby paksoy
100 gr grote garnalen, gepeld
1 wortel
1.2 ui
3 teentjes knoflook
2 eetl oestersaus
1/2 theel angciu / mirin / rijstwijn
1/4 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
1 theel maizena opgelost in 1 eetl water
10 kwarteleitjes, zacht gekookt en gepeld
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de wortel in schuine plakjes, de ui in reepjes en hak de knoflook fijn. Was de paksoy en snijd de harde steel eraf.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg de garnalen en de wortel toe en bak deze voor 1 minuut. Dan de paksoy toevoegen en meng alles goed. Vervolgens, de oestersaus, de angciu, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen gevolgd door het water. Bind de saus met de maizena en als het begint te borrelen voeg dan de eieren toe en meng alles voorzichtig door elkaar.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 102 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176025