Pokcoy Tumis Udang
roerbak van paksoy en garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr baby paksoy
100 gr grote garnalen, gepeld
1 wortel
1.2 ui
3 teentjes knoflook
2 eetl oestersaus
1/2 theel angciu / mirin / rijstwijn
1/4 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
1 theel maizena opgelost in 1 eetl water
10 kwarteleitjes, zacht gekookt en gepeld
1 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de wortel in schuine plakjes, de ui in reepjes en hak de knoflook fijn. Was de paksoy en snijd de harde steel eraf.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg de garnalen en de wortel toe en bak deze voor 1 minuut. Dan de paksoy toevoegen en meng alles goed. Vervolgens, de oestersaus, de angciu, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen gevolgd door het water. Bind de saus met de maizena en als het begint te borrelen voeg dan de eieren toe en meng alles voorzichtig door elkaar.