Pokcoy Kembang Tahu
gesauteerde baby paksoi met tahu
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr pokcoy / baby paksoi
1 kembang tahu / tahu vel, geweekt
50 gr tauge
2 theel vissaus
1/2 theel palmsuiker
1 eetl olie
Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
1/4 theel peper
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de pokcoy in stukken en het tahu vel in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 2 minuten. Vpeg dan de pokcoy, de tauge en de tahu toe en bak het zacht.
Dan de vissaus en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Roer totdat alles gaar is geworden.
Zoeken
Laatst gelezen
- Pelas kedele - sojabonen met garnalen gekruid in bananenblad
- Batun Bedil 2 - Rijstkoekjes in palmsuikersaus
- Sambal Goreng Kuwah - vlees met boontjes
- Bami kuwa - bami soep
- Campur Ayam
- Kepayang - Zoetzuur van kluwek
- Sambal lombok
- Tumis Sayur Kuah Kecap - roerbak van groenten met worst en kecap
- Gaeng Gai - Kip met Bamboe
- Tumis Sawi Hijau - roerbak van paksoi met tahu
Recente Reacties
Cucur
3 days agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
3 days agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...