logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pokcoy Kembang Tahu
gesauteerde baby paksoi met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr pokcoy / baby paksoi
1 kembang tahu / tahu vel, geweekt
50 gr tauge
2 theel vissaus
1/2 theel palmsuiker
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
1/4 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de pokcoy in stukken en het tahu vel in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 2 minuten. Vpeg dan de pokcoy, de tauge en de tahu toe en bak het zacht.
Dan de vissaus en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Roer totdat alles gaar is geworden.

Add comment

Submit

who is online

We have 77 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160829