banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 11 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Pallu Kaloa - Gebakken gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Pallu Kaloa
Gebakken gekruid rundvlees


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr rundvlees
1/2 kokosnoot
3 salam blaadjes
1 kaneel stokje
500 ml water
olie

Haluskan:
Bumbu:
10 rode sjalotjes
1 eetl ketumbar
4 teentjes knoflook
1 theel jinten
1 theel peper
5 kruidnagels
2 sereh stengels
3 cm laos
1 eetl asem
1/4 nootmuskaat
3 keluwak
1 eetl palmsuiker
1/2 theel zout

Taburan:
Garnering:
Bawang goreng

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukken en rasp de kokos. Bak de kokos goudbruin droog in een koekenpan. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de sereh fijn. Wrijf of maal de keluwak fijn. Meng de kerumbar, de jinten, de peper en de kokos met het vlees. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de laos en de sereh voor 3 minuten. Dan het vlees toevoegen en bak dit bruin. Voeg vervolgens de overige ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes koken totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38051117