banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Pallu Kaloa - Gebakken gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Pallu Kaloa
Gebakken gekruid rundvlees


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr rundvlees
1/2 kokosnoot
3 salam blaadjes
1 kaneel stokje
500 ml water
olie

Haluskan:
Bumbu:
10 rode sjalotjes
1 eetl ketumbar
4 teentjes knoflook
1 theel jinten
1 theel peper
5 kruidnagels
2 sereh stengels
3 cm laos
1 eetl asem
1/4 nootmuskaat
3 keluwak
1 eetl palmsuiker
1/2 theel zout

Taburan:
Garnering:
Bawang goreng

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukken en rasp de kokos. Bak de kokos goudbruin droog in een koekenpan. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de sereh fijn. Wrijf of maal de keluwak fijn. Meng de kerumbar, de jinten, de peper en de kokos met het vlees. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de laos en de sereh voor 3 minuten. Dan het vlees toevoegen en bak dit bruin. Voeg vervolgens de overige ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes koken totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39971018