1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bebek Ungkep Cabai Gendot
eend in romige saus met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr eend
1 eetl limoensap
6 sjalotjes
3 cm laos
1 kunyit blad
1 sereh/citroengras (witte deel)
6 groene gendot / habanero
500 ml water
1 eetl zout
1 theel palmsuiker
500 ml kokosmelk
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 kemiri noten
7 groene lomboks
1 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in 8 stukken en wrijf deze in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Spoel daarna af. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Halveer de gendots en snijd de sjalotjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes met de bumbu, de laos, het kunyit blad en de sereh voor 4 minuten. Voeg dan de eend en de gendot toe en meng goed. Bak de eend totdat deze kleur verandert. Voeg dan het water, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de eend gaar is geworden en totdat de olie vrijkomt.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992854