1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bebek Ungkep Cabai Gendot
eend in romige saus met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr eend
1 eetl limoensap
6 sjalotjes
3 cm laos
1 kunyit blad
1 sereh/citroengras (witte deel)
6 groene gendot / habanero
500 ml water
1 eetl zout
1 theel palmsuiker
500 ml kokosmelk
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 kemiri noten
7 groene lomboks
1 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in 8 stukken en wrijf deze in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Spoel daarna af. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Halveer de gendots en snijd de sjalotjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes met de bumbu, de laos, het kunyit blad en de sereh voor 4 minuten. Voeg dan de eend en de gendot toe en meng goed. Bak de eend totdat deze kleur verandert. Voeg dan het water, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de eend gaar is geworden en totdat de olie vrijkomt.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971654