Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Kare Ayam Kapitan
kip kerrie in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 drumsticks
1 theel kunyit
8 jeruk purut blaadjes
1 aardappel (300 gr)
2 theel zout
2 theel palmsuiker
2 theel vissaus
200 ml kokosmelk
500 ml water
1 limoen, sap
6 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
25 gedroogde lomboks, geweekt en ontpit
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 cm jahe
3 cm laos
3 sereh/citroengras, witte deel
4 kemiri noten
125 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de aardappel in kleine stukjes/partjes.
Verhit in een pas de bumbu met de kunyit en bak het redelijk droog. Voeg dan de olie toe en meng en bak totdat de olie begint te scheiden. Dan de kip toevoegen en meng goed. Vervolgens de jeruk purut en het water toevoegen en breng aan de kook. Dan 10 minuten zachtjes laten sudderen.
vervolgens de kokosmelk, de aardappel, het zout, de palmsuiker en de vissaus toevoegen en meng goed. Laat het geheel zachtjes 25 minuten sudderen totdat de saus is ingekikt. Schep dan het limoensap erdoor en nog 1 minuut zachtjes laten sudderen totdaat het geheel gaar is geworden.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573536