Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ayam Panggang Gampang - gekruide gestoofde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Panggang Gampang
gekruide gestoofde kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1/2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
2 teentjes knoflook
3 eetl olie
4 eetl ketjap manis
4 rode lomboks
1 cm gember (jahe/djahé)
1 limoen (sap)
zout naar smaak
1 theel palmsuiker (gula jawa)
2 sjalotten
225 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten fijn. Wrijf of maal de knoflook, de gember, de ketumbar, de lomboks en de jinten fijn tot een pasta. Snijd de kip open en druk het plan. Wrijf de kip in met het zout. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten samen met de pasta voor 2 minuten. Voeg dan het water, de ketjap, het zout en de suiker. Vervolgens de kip en laat het geheel zachtjes 30 minuten stoven. Haal de kip uit de wok/wadjan en rooster deze vervolgens in 10-15 minuten boven een houtskoolvuurtje verder gaar en bruin. Serveer de kip met de saus uit de wok/wadjan.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184771