Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Panggang Gampang - gekruide gestoofde kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Panggang Gampang
gekruide gestoofde kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1/2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
2 teentjes knoflook
3 eetl olie
4 eetl ketjap manis
4 rode lomboks
1 cm gember (jahe/djahé)
1 limoen (sap)
zout naar smaak
1 theel palmsuiker (gula jawa)
2 sjalotten
225 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten fijn. Wrijf of maal de knoflook, de gember, de ketumbar, de lomboks en de jinten fijn tot een pasta. Snijd de kip open en druk het plan. Wrijf de kip in met het zout. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten samen met de pasta voor 2 minuten. Voeg dan het water, de ketjap, het zout en de suiker. Vervolgens de kip en laat het geheel zachtjes 30 minuten stoven. Haal de kip uit de wok/wadjan en rooster deze vervolgens in 10-15 minuten boven een houtskoolvuurtje verder gaar en bruin. Serveer de kip met de saus uit de wok/wadjan.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 174 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40924795