Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Panggang Garhu - pittig gekruide kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Panggang Garhu
pittig gekruide kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip (1500 gr)
450 ml kokosmelk
2 limoenen (sap)
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
4 eetl geraspte kokos
2 eetl ketumbar
1 theel jinten
1 serehstengel
2 gedroogde lomboks
4 rode lomboks
4 kemirinoten
3 rode uien
10 cm gember (jahe/djahé)
1 limau perut blad

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster de kokos in een droge koekepan goudbruin en wrijf deze daarna fijn. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukken en wrijf deze in met de boemboe.
Verhit in een wok/wadjan de olie en vak de kip rondom bruin. Voeg dan de kokosmlek toe en laat dit geheel 30 minuten zachtjes sudderen. Rooster vervolgens de stukken kip voor 15 minuten boven een houtkoolvuurtje en besprenkel deze regelmatig met de saus. Voor het serveren de kip besprenkelen met het limoensap.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909532