1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Panggang Garhu
pittig gekruide kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip (1500 gr)
450 ml kokosmelk
2 limoenen (sap)
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
4 eetl geraspte kokos
2 eetl ketumbar
1 theel jinten
1 serehstengel
2 gedroogde lomboks
4 rode lomboks
4 kemirinoten
3 rode uien
10 cm gember (jahe/djahé)
1 limau perut blad

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster de kokos in een droge koekepan goudbruin en wrijf deze daarna fijn. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukken en wrijf deze in met de boemboe.
Verhit in een wok/wadjan de olie en vak de kip rondom bruin. Voeg dan de kokosmlek toe en laat dit geheel 30 minuten zachtjes sudderen. Rooster vervolgens de stukken kip voor 15 minuten boven een houtkoolvuurtje en besprenkel deze regelmatig met de saus. Voor het serveren de kip besprenkelen met het limoensap.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35089051