Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Rujak rode bes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rujak rode bes
Roedjak van rode bessen
Bahan-bahan:
Ingredienten:
300 gr rode bessen
2 eetl ketjap manis
2 eetl gula jawa (palmsuiker)
1 theel sambal ulek (zie recept)
1 theel trassie

Cara membuat:
bereiding:
Doe de bessen in een diepe kom en roer de ketjap manis, de palmsuiker, de sambal ulek en de trassie er goed doorheen. Het mengsel minimaal 2 uur laten staan voordat het geserveerd wordt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251669