logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Rujak rode bes
Roedjak van rode bessen
Bahan-bahan:
Ingredienten:
300 gr rode bessen
2 eetl ketjap manis
2 eetl gula jawa (palmsuiker)
1 theel sambal ulek (zie recept)
1 theel trassie

Cara membuat:
bereiding:
Doe de bessen in een diepe kom en roer de ketjap manis, de palmsuiker, de sambal ulek en de trassie er goed doorheen. Het mengsel minimaal 2 uur laten staan voordat het geserveerd wordt.

Add comment

Submit

who is online

We have 182 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392029