banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Nasi Kabsa - gekruide rijst met kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nasi Kabsa
gekruide rijst met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr rijst
300 gr kipfilet
3 teentjes knoflook
1 ui
2 kruidnagels
4 kardemom
2 tomaten
1/4 theel kaneel
1/4 theel jinten
1/2 theel kunyit
1/2 eetl zout
1 theel peper
50 gr rozijnen
400 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie

Taburan:
garnering:
20 gr amandelen, gehakt

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de ui fijn. Snijd het vlees en de tomaten in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook. de kardemom, de kruidnagels voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit 2 minuten. Dan de tomaat, de kaneel, de jinten en de kunyit toevoegen en meng alles goed. Dan de rijst toevoegen samen met de rozijnen, het zout en de peper en meng. Vervolgens de bouillon toevoegen en roer totdat het vocht is opgenomen. Stoom het daaran voor 30 minuten totdat de rijst gaar is geworden. Strooi de amandelen erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39819766