banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Nasi Kabsa - gekruide rijst met kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nasi Kabsa
gekruide rijst met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr rijst
300 gr kipfilet
3 teentjes knoflook
1 ui
2 kruidnagels
4 kardemom
2 tomaten
1/4 theel kaneel
1/4 theel jinten
1/2 theel kunyit
1/2 eetl zout
1 theel peper
50 gr rozijnen
400 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie

Taburan:
garnering:
20 gr amandelen, gehakt

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de ui fijn. Snijd het vlees en de tomaten in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook. de kardemom, de kruidnagels voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit 2 minuten. Dan de tomaat, de kaneel, de jinten en de kunyit toevoegen en meng alles goed. Dan de rijst toevoegen samen met de rozijnen, het zout en de peper en meng. Vervolgens de bouillon toevoegen en roer totdat het vocht is opgenomen. Stoom het daaran voor 30 minuten totdat de rijst gaar is geworden. Strooi de amandelen erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 318 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565447