Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Pla Tod - gebakken vis in tamarinde saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pla Tod
gebakken vis in tamarinde saus

Ingrediënten:
1000 gr vis
5 eetl asamwater
4 teentjes knoflook
3 eetl lichte sojasaus
1 eetl palmsuiker
2 eetl vissaus
4 cm jahe
3 lente-ui
olie/boter

Garnering:
3 rode lomboks
3 takjes koriander

Bereiding:
Maak de vis schoon. Verhit in een pan de olie of boter en bak de vis aan beide zijden bruin en gaar. Zet apart maar houd de vis warm. Snijd de knoflook in dunne plakjes en rasp de jahe. snijd de lente-ui in stukjes, de lomboks in dunne ringen en hak de koriander fijn.
Verhit in een pan 1 eetl van de gebruikte olie/boter en fruit de knoflook voor 1 minuut. dan de sojasaus, de palmsuiker, de vissaus en het asam water toevoegen en breng het aan de kook/ Dan de jahe en de lente-ui toevoegen en kook het voor 1 minuut.
Schep de saus over de vis en strooi de lomboks en de koriander erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 203 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454632