Gebakken vis met mangosalade
benodigheden
2 witte visfilets
500 ml olie
1 mango in reepjes gesneden
2 fijngesneden sjalotjes
3 fijngesneden rode rawits
1 el fijngehakte gula jawa / palmsuiker (of anders bruine suiker)
limoensap naar smaak
vissaus naar smaak
1 eetl bloem
zout, peper
2 eetl cashewnoten als garnering
bereiding:
Bestrooi de visfilets met zout, peper en bloem. Bak de vis in een platte pan mooi krokant bruin in olie en/of boter. Leg de gebakken vis op een warm bord en houd het warm in de oven. Meng de ingrediënten voor de salade. Proef op smaak, het mag best pittig gekruid zijn. Garneer de salade op een visfilet en garneer het af met de cashew
2 witte visfilets
500 ml olie
1 mango in reepjes gesneden
2 fijngesneden sjalotjes
3 fijngesneden rode rawits
1 el fijngehakte gula jawa / palmsuiker (of anders bruine suiker)
limoensap naar smaak
vissaus naar smaak
1 eetl bloem
zout, peper
2 eetl cashewnoten als garnering
bereiding:
Bestrooi de visfilets met zout, peper en bloem. Bak de vis in een platte pan mooi krokant bruin in olie en/of boter. Leg de gebakken vis op een warm bord en houd het warm in de oven. Meng de ingrediënten voor de salade. Proef op smaak, het mag best pittig gekruid zijn. Garneer de salade op een visfilet en garneer het af met de cashew