Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pla Samlee Dad Deow - Gebakken vis met mangosalade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pla Samlee Dad Deow
Gebakken vis met mangosalade
benodigheden
2 witte visfilets
500 ml olie
1 mango in reepjes gesneden
2 fijngesneden sjalotjes
3 fijngesneden rode rawits
1 el fijngehakte gula jawa / palmsuiker (of anders bruine suiker)
limoensap naar smaak
vissaus naar smaak
1 eetl bloem
zout, peper
2 eetl cashewnoten als garnering

bereiding:
Bestrooi de visfilets met zout, peper en bloem. Bak de vis in een platte pan mooi krokant bruin in olie en/of boter. Leg de gebakken vis op een warm bord en houd het warm in de oven. Meng de ingrediënten voor de salade. Proef op smaak, het mag best pittig gekruid zijn. Garneer de salade op een visfilet en garneer het af met de cashew
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 278 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261607