Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pla Samlee Dad Deow - Gebakken vis met mangosalade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pla Samlee Dad Deow
Gebakken vis met mangosalade
benodigheden
2 witte visfilets
500 ml olie
1 mango in reepjes gesneden
2 fijngesneden sjalotjes
3 fijngesneden rode rawits
1 el fijngehakte gula jawa / palmsuiker (of anders bruine suiker)
limoensap naar smaak
vissaus naar smaak
1 eetl bloem
zout, peper
2 eetl cashewnoten als garnering

bereiding:
Bestrooi de visfilets met zout, peper en bloem. Bak de vis in een platte pan mooi krokant bruin in olie en/of boter. Leg de gebakken vis op een warm bord en houd het warm in de oven. Meng de ingrediënten voor de salade. Proef op smaak, het mag best pittig gekruid zijn. Garneer de salade op een visfilet en garneer het af met de cashew
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068713