logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pla Rad Prig
gebakken vis in tamarinde saus

Ingrediënten:
1 garoupa (geitenbaars)
1 eetl asem
3 eetl palmsuiker
1 sjalotje
3 teentjes knoflook
2 eetl vissaus
4 rode rawits
3 eetl water
3 takjes coriander
125 ml olie

Bereiding:
Maak de vis schoon en kerf deze in. Verhit in een wok de olie en bak de vis zachtjes voor 10 minuten aan een kant en daarna voor 5 minuten aan de andere kant. Schep de vis op een bord en giet de saus erover. Garneer het met de coriander blaadjes

bereiding saus:
Snijd de sjalot, de knoflook en de rawits fijn. Verhit in een wok 1 eetl olie en bak de sjalot, de knoflook en de rawits voor 2 minutens. Voeg dan de asem, de vissaus, de palmsuiker en het water toe en laat dit zachtjes inkoken todat er een wat dikke saus is. 

Add comment

Submit

who is online

We have 77 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154487