Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pla Rad Prig - gebakken vis in tamarinde saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pla Rad Prig
gebakken vis in tamarinde saus

Ingrediënten:
1 garoupa (geitenbaars)
1 eetl asem
3 eetl palmsuiker
1 sjalotje
3 teentjes knoflook
2 eetl vissaus
4 rode rawits
3 eetl water
3 takjes coriander
125 ml olie

Bereiding:
Maak de vis schoon en kerf deze in. Verhit in een wok de olie en bak de vis zachtjes voor 10 minuten aan een kant en daarna voor 5 minuten aan de andere kant. Schep de vis op een bord en giet de saus erover. Garneer het met de coriander blaadjes

bereiding saus:
Snijd de sjalot, de knoflook en de rawits fijn. Verhit in een wok 1 eetl olie en bak de sjalot, de knoflook en de rawits voor 2 minutens. Voeg dan de asem, de vissaus, de palmsuiker en het water toe en laat dit zachtjes inkoken todat er een wat dikke saus is. 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068903