Jagung Putren Cah Telor
jonge mais met champignons en ei
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 teentjes knoflook
2 groene lomboks
100 gr champignons
1 ei, geklopt
75 gr tauge
100 gr jonge maiskolfjes
1/2 eetl vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
150 ml water
1 lenteui
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook in dunne plakjes, halveer de champignons en snijd de lomboks in reepjes. Snijd de maiskolfjes in plakken en de lenteui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de champignons toe en bak deze zacht. Dan roer het ei erdoor en bak deze rul. Vervolgens de mais en de tauge toevoegen en bak deze voor 2 minuten. Voeg de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toe gevolgd door het water. Kook tot het vocht vrijwel is verdampt en roer dan de lenteui erdoor en serveer.