banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Jagung Putren Cah Telor - jonge mais met champignons en ei

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Jagung Putren Cah Telor
jonge mais met champignons en ei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 teentjes knoflook
2 groene lomboks
100 gr champignons
1 ei, geklopt
75 gr tauge
100 gr jonge maiskolfjes
1/2 eetl vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
150 ml water
1 lenteui
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook in dunne plakjes, halveer de champignons en snijd de lomboks in reepjes. Snijd de maiskolfjes in plakken en de lenteui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de champignons toe en bak deze zacht. Dan roer het ei erdoor en bak deze rul. Vervolgens de mais en de tauge toevoegen en bak deze voor 2 minuten. Voeg de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toe gevolgd door het water. Kook tot het vocht vrijwel is verdampt en roer dan de lenteui erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 534 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40593887