logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Jagung Putren Cah Telor
jonge mais met champignons en ei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 teentjes knoflook
2 groene lomboks
100 gr champignons
1 ei, geklopt
75 gr tauge
100 gr jonge maiskolfjes
1/2 eetl vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
150 ml water
1 lenteui
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook in dunne plakjes, halveer de champignons en snijd de lomboks in reepjes. Snijd de maiskolfjes in plakken en de lenteui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de champignons toe en bak deze zacht. Dan roer het ei erdoor en bak deze rul. Vervolgens de mais en de tauge toevoegen en bak deze voor 2 minuten. Voeg de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toe gevolgd door het water. Kook tot het vocht vrijwel is verdampt en roer dan de lenteui erdoor en serveer.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 118 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176042