banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Jagung Putren Cah Telor - jonge mais met champignons en ei

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Jagung Putren Cah Telor
jonge mais met champignons en ei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 teentjes knoflook
2 groene lomboks
100 gr champignons
1 ei, geklopt
75 gr tauge
100 gr jonge maiskolfjes
1/2 eetl vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
150 ml water
1 lenteui
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook in dunne plakjes, halveer de champignons en snijd de lomboks in reepjes. Snijd de maiskolfjes in plakken en de lenteui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de champignons toe en bak deze zacht. Dan roer het ei erdoor en bak deze rul. Vervolgens de mais en de tauge toevoegen en bak deze voor 2 minuten. Voeg de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toe gevolgd door het water. Kook tot het vocht vrijwel is verdampt en roer dan de lenteui erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 220 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39033388