Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Jagung Goreng - gebakken mais met gehakt en paprika

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jagung Goreng
gebakken mais met gehakt en paprika

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr mais
200 gr gehakt
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 rode paprika's
1 theel trassi
zout naar smaak
1/2 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Snijd de paprika's in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de trassi en de paprika voor 4 minuten. Voeg dan het gehakt, de peper, het zout en de nootmuskaat toe en bak dit rul. Voeg dan de mais toe en bak alles verder gaar en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 237 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252743