1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Nasi  Kuning
gele rijst
Bahan-bahan:
ingrediënten:

400 gr. langkorrelige rijst
625 ml kokosmelk*
200 ml kippenbouillon
2 eetlepels turmeriekwater (kunjit)
2 cm laos
1 salamblaadje
1 pandanblad
1 stengel sereh (citroengras)
1 eetl. zout
olie

Cara membuat:
bereiding:

Snijd de laos in de lengte in vier stukken en kneus daarna de sereh. Voeg een heel klein beetje olie bij de kokosmelk.
Vervolgens worden alle ingrediënten in een rijstkoker of pan gedaan. Kook de rijst gaar maar zorg ervoor dat de kokosmelk niet overkookt of dat de onderkant van de pan aanbrandt. Verwijder sereh en laos voor het opdienen.

* Mocht er geen verse kokosmelk zijn dan kan er 100 gr cocoscreme opgelost worden in de hoeveelheid water die nodig is om de rijst te koken. Betrek daar wel de kippenbouillon bij.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters

People in this conversation

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35397133