1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
1 Comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Nasi  Kuning
gele rijst
Bahan-bahan:
ingrediënten:

400 gr. langkorrelige rijst
625 ml kokosmelk*
200 ml kippenbouillon
2 eetlepels turmeriekwater (kunjit)
2 cm laos
1 salamblaadje
1 pandanblad
1 stengel sereh (citroengras)
1 eetl. zout
olie

Cara membuat:
bereiding:

Snijd de laos in de lengte in vier stukken en kneus daarna de sereh. Voeg een heel klein beetje olie bij de kokosmelk.
Vervolgens worden alle ingrediënten in een rijstkoker of pan gedaan. Kook de rijst gaar maar zorg ervoor dat de kokosmelk niet overkookt of dat de onderkant van de pan aanbrandt. Verwijder sereh en laos voor het opdienen.

* Mocht er geen verse kokosmelk zijn dan kan er 100 gr cocoscreme opgelost worden in de hoeveelheid water die nodig is om de rijst te koken. Betrek daar wel de kippenbouillon bij.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36094638