1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Tempe
Sambal met tempe
Bahan-bahan:
ingrediënten;
1 blok tempe
4 sjalotten
2 teentje knoflook
2 rode lomboks
13 rawits
1 tomaat
1 theel gula jawa (palmsuiker)
1 bosje citroenbasilicum
zout naar smaak
olie

Cara membuat:
ingrediënten:
Wrijf of maal de knoflook, de lomboks, de rawits, de tomaat, de sjalotten, het zout en de palmsuiker fijn tot een pasta/sambal. Snijd de tempe in dunne plakjes of blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de tempe goudbruin en laat deze uitlekken. Giet zoveel olie uit de wok/wadjan zodat er nog 3 eetl olie overblijft. Fruit in deze olie de pasta voor 3 minuten en meng dit daarna met de tempe en de fijngesneden basilicumblaadjes.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 41 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886390