banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Tempe
Sambal met tempe
Bahan-bahan:
ingrediënten;
1 blok tempe
4 sjalotten
2 teentje knoflook
2 rode lomboks
13 rawits
1 tomaat
1 theel gula jawa (palmsuiker)
1 bosje citroenbasilicum
zout naar smaak
olie

Cara membuat:
ingrediënten:
Wrijf of maal de knoflook, de lomboks, de rawits, de tomaat, de sjalotten, het zout en de palmsuiker fijn tot een pasta/sambal. Snijd de tempe in dunne plakjes of blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de tempe goudbruin en laat deze uitlekken. Giet zoveel olie uit de wok/wadjan zodat er nog 3 eetl olie overblijft. Fruit in deze olie de pasta voor 3 minuten en meng dit daarna met de tempe en de fijngesneden basilicumblaadjes.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36250712