banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon 1 Comment
Sambal taotjo - sambal van sojabonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal taotjo
sambal van sojabonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr taotjo
50 gr udang kering (gedroogde garnalen)
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel trassie
1 theel asem
2 salamblaadjes
2 cm laos
1 eetl olie
2 theel gula jawa
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knofllok fijn en kneus de udang kering. Verwijder de zaadlijsten van de lomboks.
Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de knoflook, de sjalotten, de lomboks, de trassie, de asem, de salamblaadjes en de laos. Voeg dan de garnalen toe en met alles goed door elkaar. Voeg dan wat water toe en vervolgens de taotjo en de gula jawa.
Bak dit onder voortdurend roeren voor 4 minuten. Eventueel een klein beetje water toevoegen
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689796