banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon 1 Comment
Sambal taotjo - sambal van sojabonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal taotjo
sambal van sojabonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr taotjo
50 gr udang kering (gedroogde garnalen)
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel trassie
1 theel asem
2 salamblaadjes
2 cm laos
1 eetl olie
2 theel gula jawa
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knofllok fijn en kneus de udang kering. Verwijder de zaadlijsten van de lomboks.
Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de knoflook, de sjalotten, de lomboks, de trassie, de asem, de salamblaadjes en de laos. Voeg dan de garnalen toe en met alles goed door elkaar. Voeg dan wat water toe en vervolgens de taotjo en de gula jawa.
Bak dit onder voortdurend roeren voor 4 minuten. Eventueel een klein beetje water toevoegen
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 296 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39981700