1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
1 Comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sambal taotjo
sambal van sojabonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr taotjo
50 gr udang kering (gedroogde garnalen)
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel trassie
1 theel asem
2 salamblaadjes
2 cm laos
1 eetl olie
2 theel gula jawa
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knofllok fijn en kneus de udang kering. Verwijder de zaadlijsten van de lomboks.
Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de knoflook, de sjalotten, de lomboks, de trassie, de asem, de salamblaadjes en de laos. Voeg dan de garnalen toe en met alles goed door elkaar. Voeg dan wat water toe en vervolgens de taotjo en de gula jawa.
Bak dit onder voortdurend roeren voor 4 minuten. Eventueel een klein beetje water toevoegen
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36094538