banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon 1 Comment
Sambal taotjo - sambal van sojabonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal taotjo
sambal van sojabonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr taotjo
50 gr udang kering (gedroogde garnalen)
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel trassie
1 theel asem
2 salamblaadjes
2 cm laos
1 eetl olie
2 theel gula jawa
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knofllok fijn en kneus de udang kering. Verwijder de zaadlijsten van de lomboks.
Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de knoflook, de sjalotten, de lomboks, de trassie, de asem, de salamblaadjes en de laos. Voeg dan de garnalen toe en met alles goed door elkaar. Voeg dan wat water toe en vervolgens de taotjo en de gula jawa.
Bak dit onder voortdurend roeren voor 4 minuten. Eventueel een klein beetje water toevoegen
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37927750