Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Sambal Tempoyak - Sambal van durian

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal tempoyak
Sambal van durian
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 durian
2 eetl. suiker
1 eetl. zout
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel trasi bakar
3 eetl olie (minyak jelantah)

Cara membuat:
bereiding:
Meng het vruchtvlees van de durian met het zout en 1,5 eetl suiker. Doe het mengsel in een afluitbare kom en laat dit 3 dagen op een koele plek staan. Wrijf of maal de overige ingrediënten fijn tot een boemboe (pasta) en met dit met de durian.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 471 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091304