zoeken
Recente reacties

21 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Semur Ayam Kentang - smoor van kip met aardappel
- Gegrilde kip met citroengras
- Gai Haw Bai Toey - gebakken kip in pandanusbladeren
- Bolu Pandan - pandancake
- Oseng Buncis Jamur Merang - roerbak van sperziebonen met champignons
- Sayur caisim jamur - gestoofd gebakken choisam met paddenstoelen
- Sateh iwak kukus - Gestoomde vispakketjes
- Opor Daging - gestoofd rundvlees
- Tom yam poh taek - vissoep met zeevruchten
- Sayap Ayam Ketumbar - kippenvleugeltjes in een koriander saus
Sambal Tempoyak - Sambal van durian


Sambal tempoyak
Sambal van durian
Sambal van durian
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 durian
2 eetl. suiker
1 eetl. zout
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel trasi bakar
3 eetl olie (minyak jelantah)
Cara membuat:
bereiding:
Meng het vruchtvlees van de durian met het zout en 1,5 eetl suiker. Doe het mengsel in een afluitbare kom en laat dit 3 dagen op een koele plek staan. Wrijf of maal de overige ingrediënten fijn tot een boemboe (pasta) en met dit met de durian.
Ingredienten:
1 durian
2 eetl. suiker
1 eetl. zout
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel trasi bakar
3 eetl olie (minyak jelantah)
Cara membuat:
bereiding:
Meng het vruchtvlees van de durian met het zout en 1,5 eetl suiker. Doe het mengsel in een afluitbare kom en laat dit 3 dagen op een koele plek staan. Wrijf of maal de overige ingrediënten fijn tot een boemboe (pasta) en met dit met de durian.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.