Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Dendeng Kelam - zoete plakjes rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dendeng Kelam
zoete plakjes rundvlees

Bahan-bahan;
ingrediënten:
400 gr rundvlees
3 eetl vloeibare palmsuiker (gula jawa)
3 salamblaadjes
1 theel asem
3 eetl water
4 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
6 teentjes knoflook
5 cm laos
1 eetl. ketumbar
2 theel. jinten
1 theel zout
4 kemirinoten

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de asem met het water. Snijd het vlees in dunne plakjes. Meng de bboemboe, het asemwater, de salam en de palmsuiker door het vlees en laat dit 15 minuten intrekken.
Verhit in een wok/wadjan 1 eelt olie en stoof het vlees hierin zachtjes gaar en droog. Schep het vlees uit de wok/wadjan en voeg de olie toe. Bak in de olie het vlees daarna goudbruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233626