Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Babi Pee - varkensvlees met gember

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Babi Pee
varkensvlees met gember
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. varkensvlees
2 limoen (sap)
3 sjalotten
zout naar smaak
2 teentjes knoklook
3 rode rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
nootmuskaat naar smaak
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de rawits, de gember, de nootmuskaat en het zout fijn tot een pasta. Meng daardoor het limoensap en marineer hiermee het vlees voor tenminste 90 minuten. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 204 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110344