zoeken
Recente reacties

8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Kenus Pelalah - Inktvis met pittige kokosmelksaus
- Soto Ayam Gurih - hartige kippensoep
- Tumis Bayam Ebi Terasi - gestoofde gekruide spinazie
- Sambal Goreng Betawi - gebakken stukjes vlees in een zoetzure saus
- Ayam Besengek
- Ikan goreng 2
- Ayam Masak Kunyit - roerbak van gele kip
- Cakalang pedas - pittige tonijn
- Sate Kambing Tegal - lamsvlees sate uit Tegal met een sambal kecap saus
- Ayam Pangang Menada - pikant gekruide kip
Babi Pee - varkensvlees met gember


Babi Pee
varkensvlees met gember
varkensvlees met gember
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. varkensvlees
2 limoen (sap)
3 sjalotten
zout naar smaak
2 teentjes knoklook
3 rode rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
nootmuskaat naar smaak
olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de rawits, de gember, de nootmuskaat en het zout fijn tot een pasta. Meng daardoor het limoensap en marineer hiermee het vlees voor tenminste 90 minuten. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees gaar.
ingrediënten:
500 gr. varkensvlees
2 limoen (sap)
3 sjalotten
zout naar smaak
2 teentjes knoklook
3 rode rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
nootmuskaat naar smaak
olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de rawits, de gember, de nootmuskaat en het zout fijn tot een pasta. Meng daardoor het limoensap en marineer hiermee het vlees voor tenminste 90 minuten. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.