Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Babi Pee - varkensvlees met gember

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Babi Pee
varkensvlees met gember
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. varkensvlees
2 limoen (sap)
3 sjalotten
zout naar smaak
2 teentjes knoklook
3 rode rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
nootmuskaat naar smaak
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de rawits, de gember, de nootmuskaat en het zout fijn tot een pasta. Meng daardoor het limoensap en marineer hiermee het vlees voor tenminste 90 minuten. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233582