zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sambal mangga muda - Sambal van jonge mango
- Sambal Cabe Ijo Padang - groene sambal uit Padang
- Abon Abon
- Anyang Pakis - varentoppen met kokos
- Rendang 2 - pittig rundvlees in kokosmelk
- Semur Banka - rundvlees in zoete kecapsaus
- Acar batang kangkung - Atjar van steeltjes van waterspinazie
- Sapi Muda Rica - gestoofd rundvlees
- Gebakken kip met cashew noten
- Sateh Pajegan - Saté van kipgehakt
Babi pedis dan daun papaya -varkensvlees met papayablad


Babi pedis dan daun papaya
varkensvlees met papayablad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr varkensvlees
250 gr papayablad
2 sereh
100 ml water
2 eetl olie
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
7 cm jahe
7 rode rawits
1/2 theel trasi
1/2 theel zout
Cara membuat:
bereiding;
Snijd het vlees in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe samen met de sereh en bak dit rondom bruin. Vervolgens het water en het papayablad toevoegen en laat het geheel zachtjes stoven totdat alles gaar is.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.