banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Masak habang samarinda - gestoofd rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Masak habang samarinda
gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr rundvlees of 1 kip
11 sjalotten
5 kemirinoten
tomatenpuree
1 eetl gula jawa
5 rode lomboks (spaanse pepers)
6 teentjes knoflook
1 eetl ketoembar
3 cm gember (jahe/djahé)
2 eetl ketjap asin
ve-tsin

Cara Membuat:
bereiding:
Ontpit de pepers en blancheer deze kort. Wrijf de sjalotten, de knoflook, de kemirienoten, de ketoembar en de gember fijn tot een boemboe (pasta). Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit daarin de boemboe. Voeg dan de tomatenpuree toe en roer goed. Vervolgens het vlees toevoegen en bakken. Dan de gula jawa, de ve-tsin en de ketjap toevoegen. Het vlees gaar stoven. Zo nu en dan water toevoegen, maar wel een gebonden saus houden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38392308