Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Cah pokcoy taoge - gebakken paksoy met tahu en tauge
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Cah pokcoy taoge
gebakken paksoy met tahu en tauge

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 salam blad
5 ebi
200 gr tahu
250 gr paksoy
100 gr tauge
1 eetl vissaus
1/4 theel zout
100 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in dunne ringen. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de lomboks en de salam voor 2 minuten. Voeg dan de ebi en de tahu toe en bak kort. Dan de paksoy en de tauge toevoegen en bak het zacht. Dan de kecap en het zout toevoegen gevolgd door het water en laat alles zachtjes sudderen totdat alles is ingetrokken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812492