Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Be Celeng Base Manis - varkensvlees in zoetzure sojasaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Be Celeng Base Manis
varkensvlees in zoetzure sojasaus
Bahan-bahan:
ingrediënten
600 gr varkensvlees
5 sjalloten
5 teentjes knoflook
8 cm gember
4 eetl ketjap manis
2 eetl ketjap asin
500 ml kippenbouillon (kuah siap)
9 rawits
1 theel gekneusde zwarte peperkorrels
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding
Snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook en de gember fijn tot een boemboe (pasta). Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe. voeg dan het varkensvlees toe en bak dit nog 2 minuten ook hoog vuur.
Voeg vervolgens de beide ketjaps en peper toe en bak dit alles nog voor 1 minuut. Dan de kippenbouillon en rawits toevoegen en laat dit voor 1 uur sudderen. Er moet een beetje suas overblijven. als het te droog wordt, dan wat bouillon toevoegen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030194