banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 5 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Be Celeng Base Manis - varkensvlees in zoetzure sojasaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Be Celeng Base Manis
varkensvlees in zoetzure sojasaus
Bahan-bahan:
ingrediënten
600 gr varkensvlees
5 sjalloten
5 teentjes knoflook
8 cm gember
4 eetl ketjap manis
2 eetl ketjap asin
500 ml kippenbouillon (kuah siap)
9 rawits
1 theel gekneusde zwarte peperkorrels
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding
Snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook en de gember fijn tot een boemboe (pasta). Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe. voeg dan het varkensvlees toe en bak dit nog 2 minuten ook hoog vuur.
Voeg vervolgens de beide ketjaps en peper toe en bak dit alles nog voor 1 minuut. Dan de kippenbouillon en rawits toevoegen en laat dit voor 1 uur sudderen. Er moet een beetje suas overblijven. als het te droog wordt, dan wat bouillon toevoegen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 180 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38220358