Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Be Celeng Base Manis - varkensvlees in zoetzure sojasaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Be Celeng Base Manis
varkensvlees in zoetzure sojasaus
Bahan-bahan:
ingrediënten
600 gr varkensvlees
5 sjalloten
5 teentjes knoflook
8 cm gember
4 eetl ketjap manis
2 eetl ketjap asin
500 ml kippenbouillon (kuah siap)
9 rawits
1 theel gekneusde zwarte peperkorrels
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding
Snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook en de gember fijn tot een boemboe (pasta). Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe. voeg dan het varkensvlees toe en bak dit nog 2 minuten ook hoog vuur.
Voeg vervolgens de beide ketjaps en peper toe en bak dit alles nog voor 1 minuut. Dan de kippenbouillon en rawits toevoegen en laat dit voor 1 uur sudderen. Er moet een beetje suas overblijven. als het te droog wordt, dan wat bouillon toevoegen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438509