Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Be celeng base manis 2 - Varkensvlees in zoete kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Be celeng base manis 2
Varkensvlees in zoete kecapsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr varkensvlees
8 rode sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene lomboks
7 cm gember (jahe/djahé)
2 eetl. olie
5 eetl. ketjap manis
2 eetl. ketjap asin
1 theel. zwarte peper

Cara mambuat:
Bereiding:
Snijd de gember in vier stukken en kneus deze. Snijd de sjalotten en de knoflkook fijn en de lomboks grof. Snijd het vlees in kleine blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. voeg dan de gember en het vlees toe en bak dit 3 minuten. Dan de beide ketjaps toevoegen en nog 1 minuut bakken. Dan de peper en de lomboks toevoegen en het geheel in 30 minuten gaar stoven. Eventueel wat water toevoegen indien nodig.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261698