banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Gulai Pucuk Ubi Kayu - cassave blaadjes in pittige kokosmelk
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Pucuk Ubi Kayu
cassave blaadjes in pittige kokosmelk

Bahan-bahan:

ingrediënten:
75 gr biestuk
600 ml runderbouillon (zie recept)
1 kunyit blad
2 jeruk purt blaadjes
1 serehstengel
1 stukje asam gelugor
200 gr jonge cassave blaadjes*
375 santen asli (dikke kokosmelk)
40 gr witte vis

Haluskan:
boemboe:
4 rode lomboks
5 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 cm laos
3 cm jahe
2 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok de bouillon en voeg het vlees, de boemboe, het kunyit blad, de jeruk purut blaadjes, de sereh en de asam toe. Vervolgens de cassave blaadjes toevoegen en het afgesloten laten sudderen totdat de cassave vrijwel gaar is (25 minuten). Dan de santen en de vis toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de saus begint in te dikken en de vis gaar is.

* indien niet voorradig, gebruik dan 500 gr spinazie.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39812954