banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Gulai Pucuk Ubi Kayu - cassave blaadjes in pittige kokosmelk
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Pucuk Ubi Kayu
cassave blaadjes in pittige kokosmelk

Bahan-bahan:

ingrediënten:
75 gr biestuk
600 ml runderbouillon (zie recept)
1 kunyit blad
2 jeruk purt blaadjes
1 serehstengel
1 stukje asam gelugor
200 gr jonge cassave blaadjes*
375 santen asli (dikke kokosmelk)
40 gr witte vis

Haluskan:
boemboe:
4 rode lomboks
5 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 cm laos
3 cm jahe
2 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok de bouillon en voeg het vlees, de boemboe, het kunyit blad, de jeruk purut blaadjes, de sereh en de asam toe. Vervolgens de cassave blaadjes toevoegen en het afgesloten laten sudderen totdat de cassave vrijwel gaar is (25 minuten). Dan de santen en de vis toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de saus begint in te dikken en de vis gaar is.

* indien niet voorradig, gebruik dan 500 gr spinazie.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40554939