Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Udang Berani Pedas - pittige garnalen met peteh bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang Berani Pedas
pittige garnalen met peteh bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr garnalen
1 tahu
40 petai/peteh bonen
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
7 rode lomboks
3 eetl kecap manis
2 tomaten
3 salam blad
1 theel zout
1 theel palmsuiker
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin en zet apart. Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Hak de lomboks fijn. Snijd de tomaten in kleine blokjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de garnalen totdat deze van kleur veranderen en zet apart.
Verhit in een pan 4 eetl olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 5 minuten. Cvoeg dan de lomboks, de tomaten, de salam, het zout, de kecap en de palmsuiker toe en bak het geheel zacht.
Dan de garnalen, de petai en de tahu toevoegen en meng goed en bak het verder gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 47 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017685