banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Udang Bandung - garnalen met groenten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Bandung
garnalen met groenten
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
300 gr. gekookte noorse garnalen
75 gr. taugé
1 eetl. citroensap
1 serehstengel, gekneusd
2 eetl. olie
2 theel. aardappelmeel
3 eetl water
2 sjalotten
1 prei
2 teentjs knoflook
1 theel. ketjap manis
1 rode lombok
zout naar smaak
1 kleine bloemkool
1/2 theel zwarte peper
1/2 theel. gula jawa.
300 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Maak een marinade van het citroensap, het zout en de peper en marineer de garnelen tenminste 25 minuten. Snijd ondertussen de sjalotten en de knoflook fijn en de bloemkool in klein roosjes. Snijd de prei in zeer dunne ringen en de ontpitte lombok in dunne reepjes. Meng de aardappelmeel met de eetlepels water tot een papje. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook goudbruin. Voeg dan de lombok, de gula jawa en de bloemkool toe en bak dit 3 minuten. Dan het water en de sereh toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten stoven. De ketjap en het papje toevoegen en als dit kookt dan de prei en de tauge toevoegen. Verwijder de sereh en meng de garnalen erdoor en laat alles gaar stoven. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668173