banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Udang Bandung - garnalen met groenten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Bandung
garnalen met groenten
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
300 gr. gekookte noorse garnalen
75 gr. taugé
1 eetl. citroensap
1 serehstengel, gekneusd
2 eetl. olie
2 theel. aardappelmeel
3 eetl water
2 sjalotten
1 prei
2 teentjs knoflook
1 theel. ketjap manis
1 rode lombok
zout naar smaak
1 kleine bloemkool
1/2 theel zwarte peper
1/2 theel. gula jawa.
300 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Maak een marinade van het citroensap, het zout en de peper en marineer de garnelen tenminste 25 minuten. Snijd ondertussen de sjalotten en de knoflook fijn en de bloemkool in klein roosjes. Snijd de prei in zeer dunne ringen en de ontpitte lombok in dunne reepjes. Meng de aardappelmeel met de eetlepels water tot een papje. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook goudbruin. Voeg dan de lombok, de gula jawa en de bloemkool toe en bak dit 3 minuten. Dan het water en de sereh toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten stoven. De ketjap en het papje toevoegen en als dit kookt dan de prei en de tauge toevoegen. Verwijder de sereh en meng de garnalen erdoor en laat alles gaar stoven. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39789538