1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Bandung
garnalen met groenten
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
300 gr. gekookte noorse garnalen
75 gr. taugé
1 eetl. citroensap
1 serehstengel, gekneusd
2 eetl. olie
2 theel. aardappelmeel
3 eetl water
2 sjalotten
1 prei
2 teentjs knoflook
1 theel. ketjap manis
1 rode lombok
zout naar smaak
1 kleine bloemkool
1/2 theel zwarte peper
1/2 theel. gula jawa.
300 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Maak een marinade van het citroensap, het zout en de peper en marineer de garnelen tenminste 25 minuten. Snijd ondertussen de sjalotten en de knoflook fijn en de bloemkool in klein roosjes. Snijd de prei in zeer dunne ringen en de ontpitte lombok in dunne reepjes. Meng de aardappelmeel met de eetlepels water tot een papje. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook goudbruin. Voeg dan de lombok, de gula jawa en de bloemkool toe en bak dit 3 minuten. Dan het water en de sereh toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten stoven. De ketjap en het papje toevoegen en als dit kookt dan de prei en de tauge toevoegen. Verwijder de sereh en meng de garnalen erdoor en laat alles gaar stoven. Serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36094638