banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Bandung
garnalen met groenten
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
300 gr. gekookte noorse garnalen
75 gr. taugé
1 eetl. citroensap
1 serehstengel, gekneusd
2 eetl. olie
2 theel. aardappelmeel
3 eetl water
2 sjalotten
1 prei
2 teentjs knoflook
1 theel. ketjap manis
1 rode lombok
zout naar smaak
1 kleine bloemkool
1/2 theel zwarte peper
1/2 theel. gula jawa.
300 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Maak een marinade van het citroensap, het zout en de peper en marineer de garnelen tenminste 25 minuten. Snijd ondertussen de sjalotten en de knoflook fijn en de bloemkool in klein roosjes. Snijd de prei in zeer dunne ringen en de ontpitte lombok in dunne reepjes. Meng de aardappelmeel met de eetlepels water tot een papje. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook goudbruin. Voeg dan de lombok, de gula jawa en de bloemkool toe en bak dit 3 minuten. Dan het water en de sereh toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten stoven. De ketjap en het papje toevoegen en als dit kookt dan de prei en de tauge toevoegen. Verwijder de sereh en meng de garnalen erdoor en laat alles gaar stoven. Serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36667345