Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Telur Masak Bali - gefrituurde eieren in balinese saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Telur Masak Bali
gefrituurde eieren in balinese saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 hard gekookte eieren
4 rode rawits
1 theel trasi bakar
1 rode ui
3 teentjes knoflook
4 jeruk purut blaadjes
1 serehstengel
1 eetl kecap manis
1 theel asem
100 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de eieren. Schep deze eruit en laat ze uitlekken. Wrijf of maal de ui, de knoflook, de trasi, de rawits en de asem fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en bak de boemboe voor 2 minuten samen met de sereh en de jeruk purut blaadjes. Voeg dan de eieren, de kecap en het water toe en laat dit zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233582