banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Telur Masak Bali - gefrituurde eieren in balinese saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Telur Masak Bali
gefrituurde eieren in balinese saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 hard gekookte eieren
4 rode rawits
1 theel trasi bakar
1 rode ui
3 teentjes knoflook
4 jeruk purut blaadjes
1 serehstengel
1 eetl kecap manis
1 theel asem
100 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de eieren. Schep deze eruit en laat ze uitlekken. Wrijf of maal de ui, de knoflook, de trasi, de rawits en de asem fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en bak de boemboe voor 2 minuten samen met de sereh en de jeruk purut blaadjes. Voeg dan de eieren, de kecap en het water toe en laat dit zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 162 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669175