Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tauco Udang Cabe Hijau - garnalen en groene peper met tauco saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tauco Udang Cabe Hijau
garnalen en groene peper met tauco saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr garnalen
500 gr cabe besar hijau / anaheim pepers (milde chili pepers)
100 gr leunca
1 sereh/citroengras
2 salam blad
2 eetl tauco
1 eetl palmsuiker
1/2 theel zout
1 tomaat
250 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 rode lomboks
3 cm jahe
3 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Snijd de pepers in schuine reepjes en de tomaat in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh en de salam blaadjes voor 4 minuten. Voeg dan de pepers en de leunca toe en bak de pepers zacht. Dan de tauco, het zout, de palmsuiker en het water toevoegen en breng aan de kook. Voeg de tomaat toe, meng goed en kook nog voor 30 seconden. Vervolgens de garnalen toevoegen en kook totdat de garnalen roze worden. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248336