1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tauco Udang Cabe Hijau
garnalen en groene peper met tauco saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr garnalen
500 gr cabe besar hijau / anaheim pepers (milde chili pepers)
100 gr leunca
1 sereh/citroengras
2 salam blad
2 eetl tauco
1 eetl palmsuiker
1/2 theel zout
1 tomaat
250 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 rode lomboks
3 cm jahe
3 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Snijd de pepers in schuine reepjes en de tomaat in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh en de salam blaadjes voor 4 minuten. Voeg dan de pepers en de leunca toe en bak de pepers zacht. Dan de tauco, het zout, de palmsuiker en het water toevoegen en breng aan de kook. Voeg de tomaat toe, meng goed en kook nog voor 30 seconden. Vervolgens de garnalen toevoegen en kook totdat de garnalen roze worden. Serveer.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34894040