1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tauco Udang Cabe Hijau
garnalen en groene peper met tauco saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr garnalen
500 gr cabe besar hijau / anaheim pepers (milde chili pepers)
100 gr leunca
1 sereh/citroengras
2 salam blad
2 eetl tauco
1 eetl palmsuiker
1/2 theel zout
1 tomaat
250 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 rode lomboks
3 cm jahe
3 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Snijd de pepers in schuine reepjes en de tomaat in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh en de salam blaadjes voor 4 minuten. Voeg dan de pepers en de leunca toe en bak de pepers zacht. Dan de tauco, het zout, de palmsuiker en het water toevoegen en breng aan de kook. Voeg de tomaat toe, meng goed en kook nog voor 30 seconden. Vervolgens de garnalen toevoegen en kook totdat de garnalen roze worden. Serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35384619