Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sambal Goreng Ayam

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Goreng Ayam

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr kip
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 theel asem
2 eetl water
1 eetl citroensap
zout naar smaak
olie

Haluskan:
Boemboe:
1 serehstengel
1 cm laos
2 cm gember (jahe/djahe)
1 eetl ketumbar
1/2 eetl jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en wrijf deze in met het citroensap en het zout. Meng de asem door het water en snijd de sjalotten en de knoflook fijn. wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip rondom bruin. Voeg dan de sjalotten en de knoflook toe en bak deze mee totdat de sjalotten glazig zijn geworden. Dan de boemboe en het asemwater toevoegen en het geheel zachtjes gaar stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 195 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915564