1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Ayam

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr kip
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 theel asem
2 eetl water
1 eetl citroensap
zout naar smaak
olie

Haluskan:
Boemboe:
1 serehstengel
1 cm laos
2 cm gember (jahe/djahe)
1 eetl ketumbar
1/2 eetl jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en wrijf deze in met het citroensap en het zout. Meng de asem door het water en snijd de sjalotten en de knoflook fijn. wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip rondom bruin. Voeg dan de sjalotten en de knoflook toe en bak deze mee totdat de sjalotten glazig zijn geworden. Dan de boemboe en het asemwater toevoegen en het geheel zachtjes gaar stoven.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34781589