Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Sambal Goreng Ati Rempelo - gebakken kippenlvertjes met aardappel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Goreng Ati Rempelo
gebakken kippenlvertjes met aardappel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kippenlevertjes
250 gr kippenmaagjes
1 theel peper
2 theel zout
4 teentjes knoflook
1 aardappel
5 eetl kecap manis
olie

Tabuaran:
garnering
1 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de levertjes, de maagjes en de aardappel in blokjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit in een wok de olie en bak de aardappel krokant en laat deze uitlekken op keukenpapier.
Verhit in een wok 3 eetl olie en voeg de knoflook toe en bak deze kort. Dan de levertjes en de maagjes toevoegen en bak deze gaar. Vervolgens de kecap, het zout, de peper en de aardappel toevoegen en het geheel even zachtjes laten sudderen. Besprenkel het met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41932412