Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Sambal Goreng Ati Rempelo - gebakken kippenlvertjes met aardappel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Goreng Ati Rempelo
gebakken kippenlvertjes met aardappel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kippenlevertjes
250 gr kippenmaagjes
1 theel peper
2 theel zout
4 teentjes knoflook
1 aardappel
5 eetl kecap manis
olie

Tabuaran:
garnering
1 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de levertjes, de maagjes en de aardappel in blokjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit in een wok de olie en bak de aardappel krokant en laat deze uitlekken op keukenpapier.
Verhit in een wok 3 eetl olie en voeg de knoflook toe en bak deze kort. Dan de levertjes en de maagjes toevoegen en bak deze gaar. Vervolgens de kecap, het zout, de peper en de aardappel toevoegen en het geheel even zachtjes laten sudderen. Besprenkel het met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42427040