1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Ati Rempelo
gebakken kippenlvertjes met aardappel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kippenlevertjes
250 gr kippenmaagjes
1 theel peper
2 theel zout
4 teentjes knoflook
1 aardappel
5 eetl kecap manis
olie

Tabuaran:
garnering
1 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de levertjes, de maagjes en de aardappel in blokjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit in een wok de olie en bak de aardappel krokant en laat deze uitlekken op keukenpapier.
Verhit in een wok 3 eetl olie en voeg de knoflook toe en bak deze kort. Dan de levertjes en de maagjes toevoegen en bak deze gaar. Vervolgens de kecap, het zout, de peper en de aardappel toevoegen en het geheel even zachtjes laten sudderen. Besprenkel het met de bawang goreng en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34781494