Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Sambal Goreng Ati Ayam - kippelevertjes met petehbonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Goreng Ati Ayam
kippelevertjes met petehbonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippelevertjes
100 gr petehbonen
2 salamblad
zout naar smaak
2 1/2 eetl olie
1 theel gula jawa (palmsuiker)
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel trassi
3 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de levertjes in stukjes en de petehbonen in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe met de salam, de suiker en het zout voor 2 minuten. Voeg dan de lever toe en bak deze voor 2 minuten mee. Dan de petehbonen en de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes stoven totdat de olie vrijkomt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433068