1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Ati Ayam
kippelevertjes met petehbonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippelevertjes
100 gr petehbonen
2 salamblad
zout naar smaak
2 1/2 eetl olie
1 theel gula jawa (palmsuiker)
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel trassi
3 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de levertjes in stukjes en de petehbonen in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe met de salam, de suiker en het zout voor 2 minuten. Voeg dan de lever toe en bak deze voor 2 minuten mee. Dan de petehbonen en de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes stoven totdat de olie vrijkomt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 41 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34244518