Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sambal Goreng Ati - gebakken kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sambal Goreng Ati
gebakken kippenlevertjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr. kippenlevertjes
5 eetlepels olie
3 sjalotten, gesnipperde
1 in smalle repen gesneden prei
3 teentjes knoflook, gehakt
3 eetl sereh
3 theel azijn
3 theel gula jawa
200 ml kokosmelk
2 eetl maizena
2 eetl limoensap
2 lomboks, fijngesneden
1 eetl ketjap manis
zout

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de levertjes overlangs door en was deze grondig. Laat uitlekken en droog af. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit daarin de sjalotten, de prei en de knoflook. Voeg de levertjes toe en bak deze onder regelmatig omscheppen mooi van kleur.
Maak van de sereh, de laos en de azijn een papje en voeg dit toe aan de lever. Voeg dan de gula jawa toe en roer goed. Maak vervolgens van de maïzena, de limoensap, de santen, de ketjap en de lombok een papje en voeg dat bij de levertjes.
Laat het gerecht stoven totdat er een wat dikkere saus is ontstaan. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40913982