1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sambal Goreng Ati
gebakken kippenlevertjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr. kippenlevertjes
5 eetlepels olie
3 sjalotten, gesnipperde
1 in smalle repen gesneden prei
3 teentjes knoflook, gehakt
3 eetl sereh
3 theel azijn
3 theel gula jawa
200 ml kokosmelk
2 eetl maizena
2 eetl limoensap
2 lomboks, fijngesneden
1 eetl ketjap manis
zout

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de levertjes overlangs door en was deze grondig. Laat uitlekken en droog af. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit daarin de sjalotten, de prei en de knoflook. Voeg de levertjes toe en bak deze onder regelmatig omscheppen mooi van kleur.
Maak van de sereh, de laos en de azijn een papje en voeg dit toe aan de lever. Voeg dan de gula jawa toe en roer goed. Maak vervolgens van de maïzena, de limoensap, de santen, de ketjap en de lombok een papje en voeg dat bij de levertjes.
Laat het gerecht stoven totdat er een wat dikkere saus is ontstaan. Serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34258165