1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sambal Goreng Ati
gebakken kippenlevertjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr. kippenlevertjes
5 eetlepels olie
3 sjalotten, gesnipperde
1 in smalle repen gesneden prei
3 teentjes knoflook, gehakt
3 eetl sereh
3 theel azijn
3 theel gula jawa
200 ml kokosmelk
2 eetl maizena
2 eetl limoensap
2 lomboks, fijngesneden
1 eetl ketjap manis
zout

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de levertjes overlangs door en was deze grondig. Laat uitlekken en droog af. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit daarin de sjalotten, de prei en de knoflook. Voeg de levertjes toe en bak deze onder regelmatig omscheppen mooi van kleur.
Maak van de sereh, de laos en de azijn een papje en voeg dit toe aan de lever. Voeg dan de gula jawa toe en roer goed. Maak vervolgens van de maïzena, de limoensap, de santen, de ketjap en de lombok een papje en voeg dat bij de levertjes.
Laat het gerecht stoven totdat er een wat dikkere saus is ontstaan. Serveer.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35012778