Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal banten - gebakken kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal banten
gebakken kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 braadkuiken
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
olie
1/2 theel sereh
1/4 eeetl laos
1/2 theel jahe
1 eetl ketumbar
1/2 eetl jinten
2 theel asem
2 eetl water
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Maak een papje van de asem, het water en het zout. Snijd de kip in stukken en smeer deze in met het papje. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en meng dit met de overige kruiden. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip goudbruin. Schep dan de kip uit de pan en laat deze uitlekken. Fruit de sjalotten en de kruiden voor 3 minuten en voeg dan de kip weer toe en laat deze zachtjes gaar sudderen. Eventueel wat water toevoegen als het te droog wordt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036985