Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sambal banten - gebakken kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sambal banten
gebakken kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 braadkuiken
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
olie
1/2 theel sereh
1/4 eeetl laos
1/2 theel jahe
1 eetl ketumbar
1/2 eetl jinten
2 theel asem
2 eetl water
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Maak een papje van de asem, het water en het zout. Snijd de kip in stukken en smeer deze in met het papje. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en meng dit met de overige kruiden. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip goudbruin. Schep dan de kip uit de pan en laat deze uitlekken. Fruit de sjalotten en de kruiden voor 3 minuten en voeg dan de kip weer toe en laat deze zachtjes gaar sudderen. Eventueel wat water toevoegen als het te droog wordt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40912094