banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sambal banten - gebakken kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal banten
gebakken kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 braadkuiken
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
olie
1/2 theel sereh
1/4 eeetl laos
1/2 theel jahe
1 eetl ketumbar
1/2 eetl jinten
2 theel asem
2 eetl water
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Maak een papje van de asem, het water en het zout. Snijd de kip in stukken en smeer deze in met het papje. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en meng dit met de overige kruiden. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip goudbruin. Schep dan de kip uit de pan en laat deze uitlekken. Fruit de sjalotten en de kruiden voor 3 minuten en voeg dan de kip weer toe en laat deze zachtjes gaar sudderen. Eventueel wat water toevoegen als het te droog wordt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40073436