logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ansjovis bouillon 2
met zeewier

ingrediënten:
11 gedroogde ansjovis, 5- 8 cm lang
1750 ml water
2 stukjes dashima/kumbo zeewier (8 cm vierkantjes)
 
Bereiding:
Maak eerst de ansjovis van binnen schoon, maar laat de kop zitten. Week de ansjovis met de dashima voor tenminste 30 minuten in het water. Breng het water zachtjes aan de kook en kook het geheel voor 10 minuten. Giet de bouillon door een zeef.

Add comment

Submit

who is online

We have 99 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154286