Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ansjovis bouillon 3 - met zeewier en aromatische groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ansjovis bouillon 3
met zeewier en aromatische groenten

ingrediënten:
11 gedroogde ansjovis, 5- 8 cm lang
3000 ml water
2 stukjes dashima/kumbo zeewier (8 cm vierkantjes)
2 witte deel lente-uitjes
3 teentjes knoflook
1/2 ui
100 gr daikon, in stukjes
 
Bereiding:
Maak eerst de ansjovis van binnen schoon, maar laat de kop zitten. Verhit in een pan 2000ml water en kook de lente-ui, de knoflook, de ui en de daikon zachtjes voor 20 minuten. Week de ansjovis met de dashima voor tenminste 30 minuten in 1000 ml water. Voeg dit toe aan de groentebouillon en het water zachtjes aan de kook en kook het geheel voor 10 minuten. Giet de bouillon door een zeef.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182005