Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ansjovis bouillon 3 - met zeewier en aromatische groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ansjovis bouillon 3
met zeewier en aromatische groenten

ingrediënten:
11 gedroogde ansjovis, 5- 8 cm lang
3000 ml water
2 stukjes dashima/kumbo zeewier (8 cm vierkantjes)
2 witte deel lente-uitjes
3 teentjes knoflook
1/2 ui
100 gr daikon, in stukjes
 
Bereiding:
Maak eerst de ansjovis van binnen schoon, maar laat de kop zitten. Verhit in een pan 2000ml water en kook de lente-ui, de knoflook, de ui en de daikon zachtjes voor 20 minuten. Week de ansjovis met de dashima voor tenminste 30 minuten in 1000 ml water. Voeg dit toe aan de groentebouillon en het water zachtjes aan de kook en kook het geheel voor 10 minuten. Giet de bouillon door een zeef.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 66 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261698