logo

Recente Reacties

Ansjovis bouillon 3
met zeewier en aromatische groenten

ingrediënten:
11 gedroogde ansjovis, 5- 8 cm lang
3000 ml water
2 stukjes dashima/kumbo zeewier (8 cm vierkantjes)
2 witte deel lente-uitjes
3 teentjes knoflook
1/2 ui
100 gr daikon, in stukjes
 
Bereiding:
Maak eerst de ansjovis van binnen schoon, maar laat de kop zitten. Verhit in een pan 2000ml water en kook de lente-ui, de knoflook, de ui en de daikon zachtjes voor 20 minuten. Week de ansjovis met de dashima voor tenminste 30 minuten in 1000 ml water. Voeg dit toe aan de groentebouillon en het water zachtjes aan de kook en kook het geheel voor 10 minuten. Giet de bouillon door een zeef.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 85 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986754