banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 11 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Pepes base Bali - Balinese vis in bananenblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pepes base Bali
Balinese vis in bananenblad
bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr tonijn
3 jeruk purut
1 tomaat
1 takje citroenbasilicum
1 eetl. gesmolten gula jawa/bali (palmsuiker)
2 limoenen (sap)
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks,
5 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
1 cm kencur
4 cm kunyit (kurkuma)
1 serehstengel

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd vervolgens de vis in stukjes, de jerut purut zeer fijn en de tomaat in partjes. Meng de boemboe met de vis, de tomaat, de basilicumblaadjes, de palmsuiker, het limoensap, het zout en de jerut purut. Verpak het mengsel in kleine porties in bananenblad en zet de uiteinden vast met de prikkers. Stoom vervolgens de pakketjes in 15 minuten gaar en rooster het vervolgens nog 2 minuten boven een houtskoolvuurtje.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40075080