banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pengat ikan teri - Gekruide gedroogde visjes in bananenblad
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pengat ikan teri
Gekruide gedroogde visjes in bananenblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr gedroogde visjes (ikan teri)
6 sjalotten
5 rode lomboks
1 prei
1 klein bosje citroenbasilicum
1 limoen (sap)
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers
water

Cara membuat:
Bereiding:
Week de vis voor minimaal 2 uur in water. Snijd de sjalotten in dunne plakjes, ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes evenals de prei. Meng de uitgelekte visjes met de sjalotten, de lomboks, de prei, de basilicumblaadjes, het zout en het limoensap. Verdeel het mengsel in vier porties en verpak de porties in bananenblad. Zet de uiteinden dicht met de prikkers en stoom vervolgens de pakketjes in 20 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 152 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40568922