Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Nasi Goreng Bahari - gebakken rijst met zeevruchten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasi Goreng Bahari 
gebakken rijst met zeevruchten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr gekookte rijst
250 gr garnalen, gepeld
3 krabben, gekookt
1 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
5 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
5 rode lomboks
7 teentjes knoflook
1/2 theel zout

Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng
komkommerschijfjes

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze totdat deze rood worden. Voeg dan het krabvlees toe. Vervolgens de rijst en de kecaps toevoegen en het geheel bakken todat alles goed is gemend en heet is geworden. Garneer het met de bawang goreng en de komkommer en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902635