1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nasi Goreng Ayam Jamur
gebakken rijst met kip en paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr gekookte rijst
50 gr kipfilet
50 gr champignons
2 eieren
1 cm jahe
1/2 ui
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1 lente-ui
2 eetl boter

Cara membuat:
Snijd het vlees en de champignons in dunne plakjes. Hak de knoflook en de jahe fijn en snijd de ui in dunne plakjes en de lente-ui in kleine stukjes. Klop de eieren op.
Verhit in een pan 1 eetl boter en bak daarin een roerei. Schuif het roerei aan de kant. Vpeg dan de overige eetl boter toe en fruit de knoflook, de jahe en de ui voor 3 minuten. Voeg dan de kip, de champignons en de lente-ui toe en bak deze gaar.
Vervolgens de rijst toevoegen en meng goed. Dan de kecap en de oestersaus toevoegen en bak het geheel gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36087190