Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Nasi Goreng Ayam Jamur - gebakken rijst met kip en paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasi Goreng Ayam Jamur
gebakken rijst met kip en paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr gekookte rijst
50 gr kipfilet
50 gr champignons
2 eieren
1 cm jahe
1/2 ui
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1 lente-ui
2 eetl boter

Cara membuat:
Snijd het vlees en de champignons in dunne plakjes. Hak de knoflook en de jahe fijn en snijd de ui in dunne plakjes en de lente-ui in kleine stukjes. Klop de eieren op.
Verhit in een pan 1 eetl boter en bak daarin een roerei. Schuif het roerei aan de kant. Vpeg dan de overige eetl boter toe en fruit de knoflook, de jahe en de ui voor 3 minuten. Voeg dan de kip, de champignons en de lente-ui toe en bak deze gaar.
Vervolgens de rijst toevoegen en meng goed. Dan de kecap en de oestersaus toevoegen en bak het geheel gaar.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 43 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080789