banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Nasi Goreng Ayam Jamur - gebakken rijst met kip en paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nasi Goreng Ayam Jamur
gebakken rijst met kip en paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr gekookte rijst
50 gr kipfilet
50 gr champignons
2 eieren
1 cm jahe
1/2 ui
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1 lente-ui
2 eetl boter

Cara membuat:
Snijd het vlees en de champignons in dunne plakjes. Hak de knoflook en de jahe fijn en snijd de ui in dunne plakjes en de lente-ui in kleine stukjes. Klop de eieren op.
Verhit in een pan 1 eetl boter en bak daarin een roerei. Schuif het roerei aan de kant. Vpeg dan de overige eetl boter toe en fruit de knoflook, de jahe en de ui voor 3 minuten. Voeg dan de kip, de champignons en de lente-ui toe en bak deze gaar.
Vervolgens de rijst toevoegen en meng goed. Dan de kecap en de oestersaus toevoegen en bak het geheel gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 269 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39349855