banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 13 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Nasi Goreng Ayam Jamur - gebakken rijst met kip en paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nasi Goreng Ayam Jamur
gebakken rijst met kip en paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr gekookte rijst
50 gr kipfilet
50 gr champignons
2 eieren
1 cm jahe
1/2 ui
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1 lente-ui
2 eetl boter

Cara membuat:
Snijd het vlees en de champignons in dunne plakjes. Hak de knoflook en de jahe fijn en snijd de ui in dunne plakjes en de lente-ui in kleine stukjes. Klop de eieren op.
Verhit in een pan 1 eetl boter en bak daarin een roerei. Schuif het roerei aan de kant. Vpeg dan de overige eetl boter toe en fruit de knoflook, de jahe en de ui voor 3 minuten. Voeg dan de kip, de champignons en de lente-ui toe en bak deze gaar.
Vervolgens de rijst toevoegen en meng goed. Dan de kecap en de oestersaus toevoegen en bak het geheel gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 247 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40082478