banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nasi Goreng Ayam Jamur
gebakken rijst met kip en paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr gekookte rijst
50 gr kipfilet
50 gr champignons
2 eieren
1 cm jahe
1/2 ui
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1 lente-ui
2 eetl boter

Cara membuat:
Snijd het vlees en de champignons in dunne plakjes. Hak de knoflook en de jahe fijn en snijd de ui in dunne plakjes en de lente-ui in kleine stukjes. Klop de eieren op.
Verhit in een pan 1 eetl boter en bak daarin een roerei. Schuif het roerei aan de kant. Vpeg dan de overige eetl boter toe en fruit de knoflook, de jahe en de ui voor 3 minuten. Voeg dan de kip, de champignons en de lente-ui toe en bak deze gaar.
Vervolgens de rijst toevoegen en meng goed. Dan de kecap en de oestersaus toevoegen en bak het geheel gaar.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36328047