Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Inihaw Na Baboy - gegrilde knoflook-azijn karbonades

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Inihaw Na Baboy
gegrilde knoflook-azijn karbonades
Ingrediënten:
8 karbonades
6 teentjes knoflook
125 ml suka (anders appelazijn of 100 ml rijstazijn)
125 ml ketjap/sojasaus
1 eetl zwarte peper

Bereiding;
Pers de knoflook uit en meng dit met de azijn, de ketjap en de peper. Marneer hiermee het vlees en laat dit enige uren intrekken. Rooster vervolgens de karbonades goudbruin en gaar boven een houtskoolvuurtje. Serveer het met agre dulce of sawsawang suka
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248541