banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Inihaw Na Liempo - gegrild varkensbuik (pork belly) met dipsaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Inihaw Na Liempo
gegrild varkensbuik (pork belly) met dipsaus

Ingrediënten:
2 citroenen, sap
4 eetl vissaus
1 bol knoflook
2 rode rawits
2 eetl plamsuiker
1 theel zout
1/2 theel peper
1000 gr pork belly 
2 eetl oestersaus
1 eetl olie
 
ingrediënten dipsaus:
250 ml witte azijn
4 teentjes knoflook
1 sjalot
3 rode rawits
1/4 theel zout
1/8 theel peper
 
Bereiding:
Hak de knoflook en de rawits fijn. Meng het citroensap met de vissaus, de knoflook, de rawits, de palmsuiker, het zout en de peper en roer totdat de palmsuiker en het zout zijn opgelost. Marineer hiermee het vlees voor tenminste 12 uur. Schep het vlees uit de marinade en giet 250 ml van de marinade in een pan en breng aan de kook voor 4 minuten. Meng de oestersaus en de olie door de marinade.
Rooster het vlees voor 3 minuten aan elke kant. Bedruip daarna het vlees regelmatig met de saus en rooster het vervolgens in 10 minuten gaar en bruin. Snijd het vlees daarna in stukken en serveer daarbij de dipsaus.
 
Bereiding dipsaus:
Hak de knoflook, de sjalot en de rawits fijn en meng dit met de azijn, de peper en het zout.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 557 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39339890