banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 8 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 9 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Sayur Telur Puyuh Keluak - kwarteleitjes in geurige donkere saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Telur Puyuh Keluak
kwarteleitjes in geurige donkere saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
25 kwarteleitjes, hardgekookt
1 wortel
50 gr sperziebonen
2 cm laos
2 rode rawits
1 asam kandis
2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 lente-ui
1 takje selderij
600 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 keluak
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 rode lombok
2 kemiri noten
2 cm kunyit
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de wortel in dunne plakjes, de boontjes in stukjes en de rawits in reepjes. Snijd de lente-ui in stukjes en de selderij fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de laos voor 3 minuten. Voeg dan de wortel en de boontjes toe en bak deze zacht. Dan de rawits en de asam kandis toevoegen en meng goed. Meng dan de eitjes, het zout en de palmsuiker erdoor. Giet dan het water toe en kook het geheel verder gaar. Schep dan de lente-ui en de selderij erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37719319