banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Semur Dadar Teri Polong - omelet met ansjovis en erwten in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Dadar Teri Polong
omelet met ansjovis in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
2 cm jahe
2 lente-uitjes
200 ml runderbouillon (zie recept)
4 eetl kecap manis
3 eetl gehakte tomaat
1 theel azijn
2 theel palmsuiker
1 theel maizena opgelost in 1 eetl water
50 gr erwten
olie

Bahan dadar teri:
ingrediënten omelet:
4 eieren
4 teentjes knoflook
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 ui
100 gr ikan teri (nasi)
50 gr wortel

Cara membuat:
bereiding:
Voor de dadar: Hak de knoflook, de wortel, de ui en de ikan teri fijn. Klop de eieren met alle ingrediënten tot een smeugige massa. Verhit in een pan 3 eetl olie en voeg het beslag toe, dek af en kook het geheel zachtjes gaar. Schep het uit de pan en snijd het in stukken.
Voor de saus: Snijd de knoflook, de lombok, de jahe en de lente-ui in dunne plakjes. Verhit in een pan 4 eetl olie en fruit de knoflook, de jahe, de lombok en de lente-ui voor 3 minuten. Voeg dan de bouillon, de tomanten, de azijn, de palmsuiker en de maizena oplossing toe en meng alles goed. Als de saus indikt dan de kecap en de erwten toevoegen en meng alles goed totdat het gaar is geworden. Schep de saus over de dadar en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39982985