1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Telur
geurig stoofpotje van eieren

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren, hardgekookt
5 sjalotjes
3 cm kaneel
2 cm jahe
3 kruidnagels
1 tomaat
4 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1 theel nootmuskaat
500 ml kokosmelk
2 eetl olie
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes fijn en snijd de tomaat in kleine stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de jahe, de kaneel en de kruidnagels voor 4 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak het 2 minuten verder. Dan de eieren toevoegen en meng goed. Vervolgens de kecap, het zout, de peper en de nootmuskaat toevoegen en schep alles goed door elkaar. Al roerend de kokosmelk toevoegen en roer totdat de saus is ingedikt. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer.
 

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35089051