zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Juhut Na Ditutung - pittig gekruide sate
- Onde-onde
- Neur Pad Num Mun Hoy - Rundvlees in oestersaus
- Ikan Cakalang Fufu - Gestoofde tonijn
- Tahu Gegodo - Gebakken gekruide tahu
- Siomay - gestoomde gehakt/gernalen balletjes
- Binte Biluhuta 2 - Soep met garnalen, maïs en tomaten met kokos
- Siomay - gestoomde gehakt/gernalen balletjes
- Orek Tempe Lokio - gebakken tempe met groenten
- Tumis Buncis - gestoofde sperziebonen
Sate Telur Puyuh - Sate van kwartel eitjes


Sate Telur Puyuh
Sate van kwartel eitjes
Bahen-bahan:
30 kwartel eieren
2 eetl olie
water
sate stokjes
Haluskan:
Bumbu:
3 teentjes knoflook
5 rode sjalotjes (kleintjes)
6 rode lomboks
50 gr palmsuiker
1 cm jahe
1/2 theel zout
Cara membuat:
Bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de eieren hard. Laat deze afkoelen en pel deze. Wrijf of maal de ingredienten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de eieren mee en bak deze zachtjes mee, zodat de bumbu in de eieren trekt. Rijg de eieren aan de stokjes en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.