Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sate Telur Puyuh - Sate van kwartel eitjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Sate Telur Puyuh
Sate van kwartel eitjes


Bahen-bahan:
30 kwartel eieren
2 eetl olie
water
sate stokjes

Haluskan:
Bumbu:
3 teentjes knoflook
5 rode sjalotjes (kleintjes)
6 rode lomboks
50 gr palmsuiker
1 cm jahe
1/2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de eieren hard. Laat deze afkoelen en pel deze. Wrijf of maal de ingredienten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de eieren mee en bak deze zachtjes mee, zodat de bumbu in de eieren trekt. Rijg de eieren aan de stokjes en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251885