banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 11 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sate Telur Puyuh - Sate van kwartel eitjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sate Telur Puyuh
Sate van kwartel eitjes


Bahen-bahan:
30 kwartel eieren
2 eetl olie
water
sate stokjes

Haluskan:
Bumbu:
3 teentjes knoflook
5 rode sjalotjes (kleintjes)
6 rode lomboks
50 gr palmsuiker
1 cm jahe
1/2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de eieren hard. Laat deze afkoelen en pel deze. Wrijf of maal de ingredienten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de eieren mee en bak deze zachtjes mee, zodat de bumbu in de eieren trekt. Rijg de eieren aan de stokjes en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40074680