banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tahu Kecap Cabai Hijau - tahu gebakken met kecap en groene peper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tahu Kecap Cabai Hijau
tahu gebakken met kecap en groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr tahu
1 lente-ui
3 eetl kecap manis
1 eetl petis udang
1/2 theel zout
olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
2 teentjes knoflook
5 groene lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Snijd de lente-ui instukjes. Snijd de ingrediënten voor de bumbu in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en bak de tahu bruin en gaar en schep het uit de pan. Laat 2 eetl olie achter. Bak de dan de bumbu samen met de lente-ui voor 4 minuten. Meng dan de tahu, de kecap, de petis en het zout erdoor en bak het verder gaar en totdat het vocht is geabsorbeerd. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592181