1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Kerrie Putih
kip in witte kerrie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr kip
4 rode uien
2 witte uien
1 serehstengel
600 ml santen cair (dunne kokosmelk)
1 eetl limoensap
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
5 cm laos
1/2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1/2 theel trassi bakar
3 kemirienoten
3 cm gember (jahe/djahe)
3 cm kunyit (kurkuma)
1 rode lombok

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Snijd de uien fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en roer daar de boemboe door heen samen met de sereh en de uien en laats dit zachtjes 5 minuten sudderen. Voeg vervolgens de kip toe en laat dit zachtes 30 minuten sudderen totdat de kip vrijwel gaar is. Dan het limoensap en het zout toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten sudderen.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35086905