banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Kerrie Putih - kip in witte kerrie
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Kerrie Putih
kip in witte kerrie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr kip
4 rode uien
2 witte uien
1 serehstengel
600 ml santen cair (dunne kokosmelk)
1 eetl limoensap
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
5 cm laos
1/2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1/2 theel trassi bakar
3 kemirienoten
3 cm gember (jahe/djahe)
3 cm kunyit (kurkuma)
1 rode lombok

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Snijd de uien fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en roer daar de boemboe door heen samen met de sereh en de uien en laats dit zachtjes 5 minuten sudderen. Voeg vervolgens de kip toe en laat dit zachtes 30 minuten sudderen totdat de kip vrijwel gaar is. Dan het limoensap en het zout toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 168 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689730